Stort utbud

Stort utbud

mennessä päällä feb 26, 2020 | 0 comments

Något som vi ständigt arbetar med är att kunna erbjuda ett stort utbud av hjälpmedel. Den som kommer till oss ska inte uppleva att det finns stora begränsningar, utan möjlighet att välja det som är rätt för just den individen.

Det är lite som på samma sätt som att rekommendera att äta olika vitaminer och tillskott som zink, vi begränsar oss inte till en sort utan man kan beställa det som passar ett online apotek .

Idag är det lätt att själv söka information och hitta utbudet och skulle en person komma till oss och fråga efter något som inte finns i det utbud vi erbjuder kan vi aldrig lova att ordna det, men vi lovar att alltid göra vårt bästa.

Det är därför vi inte bara erbjuder en sort av varje produkt utan involverar er i beslutet och finns som råd och stöd. Se oss som ett bollplank där vi kan hjälpa till, men inte sätter några bestämda ramar utan hittar tillsammans den bästa lösningen oavsett behov.

Belysning

Låt oss prata lite om belysning. Det spelar inte någon roll om man har nedsatt syn eller inte, belysning är viktigt när man ska arbeta, läsa eller utföra annan syssla. Det blir annars en enorm ansträngning på ögonen som gör mer skada än nytta.

När vi blir äldre ökar behovet av bra belysning ännu mer än när vi är barn, vilket är bra att ha med sig. Både i hemmet och på arbetet behöver vi hjälpa ögonen på bästa sätt och den lösningen kan vara unik för alla.

En lampa vid skrivbordet som lyser upp tangentbordet och dokument eller en lampa som går att rikta i sängen. Ögonen är lika viktig att ta hand om som övriga kroppen, oavsett om det är zink som man äter eller bryr sig om sina ögon.

Visste ni att en person på 60 år behöver en belysning som är sju gånger starkare än vad en person på 10 år behöver? Ha den tanken med er när ni tar hand om ögonen på bästa sätt. Synen är en färskvara som alla bör vårda ömt så tänk efter redan innan den förändras.

Mobiltelefoner för alla

Idag är mobiltelefon ett självklart inslag för de flesta människor, redan från ganska tidigt ålder. Personer som har någon form av synnedsättning är det inte en självklarhet för på samma sätt som andra.

Det är inte bara att gå in på en affär och köpa vilken mobiltelefon som helst då det kan vara svårt att se symboler och läsa meddelanden. Alla bör ha friheten att använda en mobiltelefon fullt ut enligt oss.

Vi visar därför stolt upp de alternativ som finns och lyfter fram de funktioner som går att lägga till för den som behöver. Stora och tydliga symboler som gör det lätt att använda. Självklart finns vi med genom hela processen och kan hjälpa också den med begränsad erfarenhet att komma igång.

En mobiltelefon innebär en frihet för den enskilda individen och ska självklart fungera fullt ut för alla. Är ni nyfiken på alternativ som finns får ni mer än gärna kontakta oss. Vi visar mer än gärna vad det finns för lösningar för dig eller personen i din närhet.

Skicka ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *