Se barn lysa upp

Se barn lysa upp

mennessä päällä feb 26, 2020 | 0 comments

I veckan var vi med om en av de bästa känslorna som finns. Ett barn som kom in, nervöst och kände sig lite osäkert. Att inte kunna göra samma sak som sina kamrater kan vara både en sorg och skam för barnet.

Det är då vi kommer in i bilden och vill visa att barnet faktiskt klarar av mer än vad de tror, bara de erbjuds rätt förutsättningar. Glädjen att visa upp hjälpmedel som gör att barnet utan problem kan läsa själv eller utföra sysslor som andra tar för självklart.

Barnet växte direkt flera centimeter och gick från att vara mycket osäker till att stolt visa upp för sina föräldrar vad de faktiskt klarade av. Föräldrarna strålade av glädje liksom barnet vilket gör att arbetsdagen kändes lite extra fantastisk. Vi ser med spänning fram mot nästa gång barnet kommer för att se hur långt de har kommit i utvecklingen!

Skicka ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *