Givande arbete

Givande arbete

mennessä päällä feb 26, 2020 | 0 comments

Varje dag är en givande arbetsdag där vi får möjlighet att hjälpa människor till en bättre vardag. Möjligheten att erbjuda bra hjälpmedel till de som har behov ger en tillfredsställelse som är svårt att beskriva.

Personen kommer in och har tänkt sig speciella TV-glasögon eller en speciell lupp för att läsa tidningen och vi kan visa andra typer av hjälpmedel som kanske är helt okänd för personen.

Förutom hjälpmedel försöker vi också se till att personer mår bra i hela kroppen. Det kan vi göra genom att rekommendera att köpa zink. Zink har nämligen en viktig funktion i kroppen både för ämnesomsättning, ögon och mycket annat.

Vi vill att människan ska må bra från insidan hela vägen ut och ha en så bra vardag som möjligt oavsett vad för typ av synnedsättning man kan tänkas att ha. För oss är varje människa unik och precis lika mycket värd!

Skicka ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *